Ondernemers

Kamman Financieel Advies denkt graag met u mee. U bent bij ons aan het juiste adres voor belastingadvies en belastingaangiften. Daarnaast verzorgen wij ook de implementatie van adviezen binnen uw organisatie.

Belastingadvisering

Heeft u vragen op belastinggebied of behoefte om eens te klankborden met een onafhankelijk advieskantoor? Kamman Financieel Advies staat u met raad en daad terzijde.

Implementatie van adviezen
Hoe vaak gebeurt het dat u goed advies krijgt maar dat u toch te weinig met het advies doet. Wij hebben talloze situaties meegemaakt dat het beste advies ten onrechte in een lade belandt. U kunt denken aan het geval dat u uw personeel niet vrij kunt plannen voor een tijdelijke extra klus of waarbij het personeel de vaktechnische kennis ontbreekt. Daarnaast bent u niet van plan om uw adviseur heel veel dure uren in te moeten huren. Gevolg: goed advies maar geen resultaat.

Kamman Financieel Advies lost dit probleem voor u én met u op. Op het scheidsvlak tussen financiële, bedrijfseconomische en fiscale processen nemen wij uw organisatie bij de hand en zorgen ervoor dat het goede advies ook in de praktijk een goed advies blijkt. Of het nu ons advies was of het advies van een concullega.

Belastingaangiften

Aangifte Inkomstenbelasting / Aangifte Vennootschapsbelasting
Als ondernemer wilt u zich voornamelijk bezighouden met hetgeen u bezighoudt: ondernemen. Alle randzaken wilt u tot een minimum beperken. Het liefst laat u deze uitvoeren door deskundigen op hun gebied. Kamman Financieel Advies is het juiste adres om uw aangifte winstbelasting (IB of VPB) te laten verzorgen.