Particulieren

Kamman Financieel Advies ontzorgt u op het gebied van uw belastingaangiften. Daarnaast zijn er talloze mogelijkheden waarbij wij u kunnen adviseren op financieel en fiscaal gebied.

Belastingaangiften

Aangifte Inkomstenbelasting

De jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting uitbesteden? Bij Kamman Financieel Advies bent u aan het juiste adres. U betaalt een vaste prijs die we vooraf afspreken. Uiteraard alles inclusief. Ook de btw.

Aangifte Erfbelasting

Bent u onlangs geconfronteerd met een overlijden? Wij leven met u mee. Kamman Financieel Advies neemt de administratieve rompslomp voor u uit handen. Wij kunnen de aangifte Erfbelasting voor u verzorgen. Desgewenst assisteren wij u ook met de contacten richting de notaris en de Belastingdienst.

Aangifte Schenkbelasting

Heeft u onlangs een schenking gedaan of heeft u een schenking ontvangen? Kamman Financieel Advies zorgt ervoor de benodigde aangifte wordt ingediend bij de Belastingdienst.

Financieel en fiscaal advies

Financiële planning

Wilt u meer inzicht en grip op uw financiële situatie? Kamman Financieel Advies kan u hierbij van dienst zijn door het maken van een persoonlijk financieel plan. Het financiële plan geeft u inzicht in uw inkomenspositie en vermogenspositie op korte én lange termijn.

Estate planning

Een nieuw testament? Uw huwelijkse voorwaarden laten toetsen? Een deel van u vermogen fiscaal vriendelijk overdragen aan de kinderen? Een goed doel ondersteunen? Kamman Financieel Advies adviseert u bij de genoemde onderwerpen. We voeren het gesprek het liefst bij u aan de keukentafel, daar waar u zich het prettigst voelt.